skip to Main Content

 

Myyjänä ja laskuttajana toimii 10times Oy, joka edustaa Itsensäylittäjät, Uskallainnostua, Elämäsi Kuntoon ja Varapuu tuotteita ja palveluita (jäljempänä viitataan sanalla ”myyjä”). Tuotteiden ja palvelujen hinnat määräytyvät kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukaan. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Myyjä pidättää oikeuden hinnaston muutoksiin. Kun kauppa on syntynyt, katsotaan näiden tilausehtojen olevan voimassa.

Asiakaspalveluumme auttaa kaikissa tilanteissa: asiakaspalvelu@10times.fi.

REKISTERÖINTI JA LIPPU

Tapahtumaan osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä tapahtumapaikalla ennen tapahtuman alkua. Osallistuja voi rekisteröityä tapahtumaan esittämällä henkilöllisyystodistuksen tai sähköpostiinsa saaman lipun/tilausvahvistuksen. Lippu tulee maksaa joko heti tilauksen yhteydessä tai ennen tapahtumaa tilauksen yhteydessä sovitulla tavalla. Mikäli toimituksessa on tapahtunut virheitä, pyydämme ottamaan välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme.

PERUUTUS JA VOIMASSAOLO

Koulutustapahtumalipulle ja fyysisille tuotteille annamme kuluttajasuojalain mukaisen 14 päivän vaihto-ja palautusoikeuden tilauspäivästä lukien. 14 päivän jälkeen tilausta ei voi peruuttaa ja pidämme oikeuden laskuttaa tilauksesi sovitulla tavalla. Käyttämätöntä lippua ei hyvitetä. Tämän jälkeen lippuja ei voi vaihtaa eikä niitä lunasteta takaisin. Lipun voi kuitenkin luovuttaa kolmannelle osapuolelle.

Digitaalisilla tuotteilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta.

Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy palautusohjeita. Liitäthän palautukseen mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten.

Peruutus tulee aina tapahtua kirjallisesti sähköpostilla asiakaspalveluumme.

Liput ovat voimassa 12 kk ostopäivästä eteenpäin. Lipun voi käyttää missä tahansa kaupungissa, jossa tapahtumia järjestetään. Osallistujan tulee ilmoittaa muutoksista ja ilmoittautua haluamaansa tapahtumaan asiakaspalveluumme.

MAKSAMINEN

Maksu tulee suorittaa tilauksessa sovitulla tavalla. Tarvittaessa maksusta voidaan sopia uudestaan, kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme.

Maksun voi halutessaan suorittaa osissa. Osissa maksamisesta ei peritä korkoa, mutta myyjällä on oikeus lisätä 5 euron laskutuslisä per lasku osissa suoritettavista laskuista. Mikäli maksusuunnitelmaa ei noudateta, myyjällä on oikeus eräännyttää avoinna oleva saatava kokonaisuudessaan kuluineen.

Tapahtumista ostetut tuotteet laskutetaan maksuehdolla 14 pv netto.

OSALLISTUJAN TIEDOT

Jokaisesta osallistujasta tulee olla osallistumista varten perustiedot: Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Lippu on henkilökohtainen, mutta sen voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Mikäli osallistuja halutaan vaihtaa, tulee lipun omistajan ilmoittaa uuden osallistujan tiedot (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti) asiakaspalveluumme.

Useiden lippujen ostajan tulee ilmoittaa kaikkien osallistujien tiedot asiakaspalveluumme hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

KUVAAMINEN JA ÄÄNITTÄMINEN

Tapahtumissamme saatetaan ottaa kuvia tai tapahtumamme saatetaan äänittää tai videoida joko osittain tai kokonaisuudessaan. Kuvia saatetaan käyttää nettisivuillamme, blogissamme, esitteissämme tai sosiaalisessa mediassa. Videoita ja äänitteitä käytetään valmentajan kehittymiseen ja niissä olevia valmentajan osuuksia saatetaan osittain tai kokonaan julkaista ja myydä. Kysymme sinulta erikseen luvan, mikäli haluamme käyttää äänite- tai videomateriaalia, jossa esiinnyt. Osallistuessasi annat hyväksynnän kuvaamiseesi, tilaisuuden äänittämiseen ja videointiin. Mikäli et halua esiintyä kuvissa, niin ilmoita siitä rekisteröinnin yhteydessä tiimillemme.

TAPAHTUMAPAIKKA JA -AIKA

Myyjä on sopinut tapahtumalle paikan ja ajan. Myyjällä on oikeus muuttaa näistä kumpaakin tarpeen tullen. Tällaisessa tapauksessa myyjä ilmoittaa muutoksista sähköpostilla asiakkaalle. Tilaisuus järjestetään toisena ajankohtana, joka alkaa viimeistään kolmen kuukauden kuluessa tapahtuman alkuperäisestä ajankohdasta. Myyjällä on oikeus siirtää valmennuskokonaisuus, -osio tai osa sen toteuttamisesta myös edellä mainitun ajankohdan jälkeen, mikäli myyjällä on siihen perusteltu syy kuten esimerkiksi valmentajan esiintymisen estävä sairastuminen tai loukkaantuminen, työsuhteen päättyminen tai odottamaton myyjästä johtumaton kurssitilan käytön estyminen. Tapahtuman peruuntuessa kokonaan, myyjä on velvollinen palauttamaan asiakkaalle maksetun summan.

RAJOITUKSET

Asiakas sitoutuu käyttämään valmennuksiamme vain ei-kaupallisiin tarkoituksiin.

Omien tuotteiden ja palveluiden markkinointi ja markkinointimateriaalin jakaminen myyjän järjestämissä tapahtumissa on kielletty. Markkinoinnista on sovittava aina etukäteen hankkimalla markkinointipaketti. Markkinointipaketin hinta riippuu tilaisuuden koosta, kestosta ja aiheesta. Markkinointipakettien hinnat alkavat 2000 €+ alv. Mikäli markkinointia tehdään ennalta sopimatta, markkinoija on velvollinen maksamaan myyjälle 2500 €+alv.

ULKOMAALAISET SEMINAARIT

Tämä ehto koskee tapahtumia Suomen ulkopuolella, jossa myyjä vastaa seminaarilippujen myynnistä ja asiakaspalvelusta asiakkaan ja seminaarin järjestäjän välillä. Myyjä ei ole velvollinen korvauksiin, mikäli järjestäjä vaihtaa seminaarin ajankohtaa tai paikkaa. Myyjä ei myöskään ole velvollinen korvauksiin mikäli järjestäjä peruuttaa seminaarin kokonaisuudessaan. Myyjä on velvollinen palauttamaan asiakkaalle järjestäjän palauttamat rahat, jotka kuuluvat asiakkaalle. Myyjä vastaa siitä, että asiakas saa seminaariin ostamansa lipun.

TYYTYVÄISYYSTAKUU

Jos olet tilaisuuden jälkeen sitä mieltä, että valmennus ei auttanut millään tavalla elämääsi, niin voit pyytää maksamasi summan takaisin. Tule kertomaan tyytymättömyydestäsi paikan päällä tiimillemme, niin otamme sinulta tarvittavat tiedot palautusta varten. Takuu koskee kaikkia Suomessa olevia tapahtumia, joissa olemme itse tapahtuman järjestäjä. Takuumme edellyttää osallistumista koko tapahtumaan alusta loppuun.

Surveying students work assumes a significant job in observing the learning procedure, yet it is additionally a tricky zone while evaluating the writing aptitude since there are unavoidably clashing thoughts regarding what to concentrate on in students’ pieces. Students produce their last pieces either by duplicating (as in the customary methodology) or by getting a reaction from their companions or instructor (as in the process approach). In both, students are directed to a point where can i pay someone to write my essay and where they are for the most part worried about structure and structure. The motivation behind this examination is to see whether diary writing is achievable as an elective way to deal with taking care of the previously mentioned issues in writing classes. In the overarching instructing and learning setting it appears to be suitable as it furnishes students with chance to express their sentiments and thoughts as though conversing with the educator. It likewise appears to furnish the two instructors and students with an important substance where they get an opportunity to utilize writing as a methods for correspondence. Additionally, it evacuates the pressure of “red pen” rectification that regularly has a crippling impact on writing exercises. At long last, it gives educators information that obviously shows by and large advancement in language learning. The examination additionally exhibits that diary writing goes about as an extension among students and educators, and leads them to better compatibility and shared comprehension.

Järjestämämme ja markkinoinamme valmennukset voivat luvata erilaisia keinoja ja työkaluja elämän muutokseen. Osallistuja hyväksyy sen, että järjestäjänä vastaamme palveluiden ja tuotteiden järjestämisestä ja tarjoamisesta. Vastuu muutoksista ja elämän toteuttamisesta on itse asiakkaalla. Ymmärrät, että sinulla on vastuu tuloksista ja teet kaikki muutokset elämässäsi ja liiketoiminnassasi omalla vastuullasi.

TIETOSUOJA

Tietosi tallennetaan asiakasrekisteriimme. Yhteystietojasi käytetään kommunikointiin, joka liittyy ostamaasi tapahtumaan / tuotteeseen. Erillisellä luvalla olemme sinuun yhteydessä myös muista tapahtumistamme ja tuotteistamme. Emme koskaan myy tai anna tietojasi eteenpäin.

ONGELMATILANNE JA RIITAISUUKSIEN RATKAISEMINEN

Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme kaikissa ongelmatilanteissa.

Tätä sopimusta koskevat riitaisuudet käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa. Kuluttajansuojalaissa tarkoitetulla kuluttajalla on kuitenkin oikeus nostaa kanne sen Suomessa sijaitsevan paikkakunnan käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä käyttäjällä on kotipaikka tai vakituinen asuinpaikka. Jollei käyttäjällä ole asuinpaikkaa Suomessa, riitaisuudet käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa.

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia pois lukien sen kansainvälisyksityisoikeudelliset lainvalintaa koskevat säännöt.

 


YHTEYDENOTTO

Mikäli sinulla on kysyttävää, kommentoitavaa, tai haluat muuten ottaa meihin yhteyttä, voit soittaa meille numeroon 0207353420, tai sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@10times.fi.

Back To Top