///Joseph McClendon III: Further Faster – Kuinka saavuttaa haluamansa ennemmin nopeammin kuin myöhemmin?

Joseph McClendon III: Further Faster – Kuinka saavuttaa haluamansa ennemmin nopeammin kuin myöhemmin?

Tätä tekstiä varten on haastateltu Pro Sequences Research Groupin perustajaa, kansainvälistä yrittäjää ja valmentajaa sekä Passion for Success 2019 -seminaarin pääpuhujaa Joseph McClendon III:ta!

 

Further Faster – Nopeammin eteenpäin!

Haluatko eteenpäin mieluummin nopeammin kuin myöhemmin?

Kun kysyn ihmisiltä: ”Haluatko eteenpäin mieluummin nopeammin kuin myöhemmin?”, vastaus on aina kyllä.

Me kaikki teemme asioita hyvin. Vaikka vain tiskaisimme, meikkaisimme tai tekisimme mitä tahansa arkista asiaa, osaamme tehdä sen hyvin. Kun teemme asian hyvin, olemme niin sanotusti ”zonessa”: meidän ei tarvitse miettiä asiaa sen tarkemmin, teemme sen vain.

Further Faster -strategiassa ajatuksena on saada tuo tekemisen helppous tuotua myös niihin asioihin, joita emme vielä tee hyvin, jotta pääsisimme nopeammin eteenpäin. Jotta saisit sen mitä haluat ennemmin nopeammin kuin myöhemmin.

 

Mitä itsensäkehittäminen tarkoittaa?

Josephin määritelmä itsensäkehittämisestä:

“Itsensäkehittäminen on harjoittelua tulla sellaiseksi ihmiseksi, joka haluat olla.” -Joseph McClendon III

Päätä keneksi haluat tulla: minkälaisella ihmisellä on jo niitä asioita tai minkälainen ihminen tekee niitä asioita, joita haluat saavuttaa? Harjoittele sellaisena ihmisenä olemista. Toista harjoittelua niin kauan kunnes olet sellainen, joksi haluat tulla.

 

Kuinka pysyä keskittyneenä tavoitteisiin ja unelmiin?

Kyse ei ole pelkästään keskittymisestä tai siitä mihin kohdistat fokuksesi. Kyse on uudelleen keskittymisestä. On helppoa olla keskittyneenä yhteen asiaan vähän aikaa, mutta keskittyminen herpaantuu helposti. Se mikä erottaa voittajat häviäjistä on heidän kykynsä keskittyä uudelleen haluamaansa asiaan. He huomaavat, kun fokus on kadonnut ja keskittyvät uudelleen. Tämä on taito, joka kehittyy ainoastaan harjoittelemalla.

Yksi keino muistuttaa itseään keskittymään oikeaan asiaan on asettaa puhelimeensa hälytys: ”Muistuta keskittymään xxx asiaan”.  Aseta hälytys tunnin päähän. Kun hälytys soi, keskity uudelleen sinulle tärkeään asiaan. Aseta samalla hälytys uudelleen tunnin päähän. Jatka näin läpi päivän. Näin saat päivän aikana useamman kerran muistutuksen sinulle tärkeästä asiasta.

 

Kuinka saavuttaa haluamansa?

Ihmiset menevät poispäin epämukavasta kohti sitä mikä on mukavaa. Siksi on niin helppo jäädä sohvalle makaamaan eikä lähteä urheilemaan. Ihminen, joka haluaa pudottaa painoa ei tee sitä, koska hän ei tietäisi mitä tulee tehdä painonpudottamiseksi. Hän tietää, mutta ei tee sitä. Se on epämukavaa.

Saavuttaaksesi asioita, tarvitset rohkeutta. En kuitenkaan sano sinulle vain: ”Ole rohkea”; innostuisit mutta et tekisi mitään. En halua vain inspiroida tai motivoida, sillä se ei kestä. Opettaessani saat konkreettisia keinoja, joita voit harjoitella arjessasi.

Näytän sinulle kuinka voit saada rohkeutta. Kyse on strategiasta. Valmennan ihmisille niitä strategioita, joita käytän itse ja joiden olen huomannut toimivan. Elämä on yksinkertaisempaa kuin luulemme. Emme tarvitse monimutkaisia strategioita elääksemme elämää. Tarvitsemme toimivia, yksinkertaisia strategioita saavuttaaksemme haluamamme ennemmin nopeammin kuin myöhemmin.

 

Menestyvin terveisin,

Joseph McClendon III

 

 

 

 

 

 

Jos haluat oppia Josephin yksinkertaiset ja toimivat strategiat oman tavoitteesi saavuttamiseksi, jatka lukemista….

Joseph McClendon III nähdään Passion for Success 2019 -seminaarin pääpuhujana.

Hänen aiheensa tulee olemaan Further Faster – nopeammin eteenpäin! Josephilta opit yksinkertaisia asioita, jotka voit lisätä elämääsi välittömästi. 

 

Joseph käy puheenvuoronsa aikana läpi muun muassa…

 • ”Further faster ” -strategian
 • Miten toimit
 • Optimoinnin ja saavuttamisen suunnitelman
 • Mikä on vision ja unelmoinnin ero
 • Keskittymisen ja mielikuvituksen voima: 3 askelta tehokkaaseen visioon 
 • Häiriötekijät ja miten välttää ne
 • Kuinka toimimme ihmisinä: todellinen käsikirja
 • Kiitollisuuden periaate
 • Miten ajattelemme: älykkyyden periaate – viisaus vs. tieto
 • Kuinka päästä irti pelosta 
 • Aktiivisuus vs. toiminta

Josephin puheenvuoron jälkeen oivallat, miten voit saada haluamasi asiat ennemmin nopeammin kuin myöhemmin!

 

”Kyse ei ole siitä, että kuuntelet minua, vaan siitä että TEEMME jotain, jotta saat tuloksia. Elämä on juuri sellaista kuin uskallat tehdä siitä. Onni suosii rohkeaa. Anna minun näyttää sinulle kuinka saat rohkeutta.” -Joseph McClendon III

 

Tule oppimaan kaikki tämä ja paljon muuta Passion for Success 2019 -seminaariin ensi maaliskuussa!

Lue lisää ja osta lippusi nyt täältä: www.passionforsuccess.fi

 

 

 

Nähdään Passion for Success 2019 -seminaarissa!

 

 

 

 

 

By |2018-11-28T07:56:15+00:00marraskuu 28th, 2018|Joseph McClendon III, Passion for Success|Kommentit pois päältä artikkelissa Joseph McClendon III: Further Faster – Kuinka saavuttaa haluamansa ennemmin nopeammin kuin myöhemmin?

About the Author: